Etro není jen o číslech a programátorském kódu. Při tvorbě e-shopu se Vám individuálně věnují naši pracovníci. Kteří? Podívejte se. 


 

Musíme se pochválit: jsme malá, šikovná firma. Ale pro více informací klikněte sem.


 

Přijeďte na návštěvu - můžeme probrat Vaše plány na zbohatnutí pomocí internetu a poradit nad šálkem kávy.


 

O nás

Náš zákazník

Naší prioritou je spokojený zákazník, kterému se snažíme maximálně vyjít vstříc. Pokud máte nápad, jak prorazit na internetu, pomůžeme Vám ho zrealizovat.

Typickým zákazníkem je podnikatel, který po očku kouká po světě internetu a chce pomocí eshopu rozšířit své prodeje a vyjít vstříc zákazníkům.

Naší snahou je rychlá reakce. Určitě znáte firmy, kde odpověď na email trvá týden a vyřešení vašeho problému měsíc. Takoví být nechceme a stále se snažíme zlepšit.
Myslíme si, že udělat chybu je lidské, ale špatné je ji neřešit.

Naše práce

Jsme malá firma, která tvoří velké věci. Zabýváme se hlavně tvorbou eshopů na míru. Zkušeností s tím máme dost. V roce 2005 jsme začali původně jako eshop, pro který jsme postupně vyvinuli informační systém. Později jsme eshopy začali tvořit i pro ostatní.

Nyní máme desítky referencí, mezi nimi i významné eshopy na českém trhu. Prohlédnout si je můžete v záložce Reference

Kromě výkonného a na funkce bohatého eshopu je naší silnou zbraní také informační systém. Několik let vývoje přímo na míru eshopového podnikání je znát. Pokud se Vaše podnikání na internetu rozjede, budete potřebovat nástroj, který Vám pomůže snížit náklady na administrativu. Konec složitému zpracování objednávek a problémům se sklady. Máme řešení, se kterým můžete růst.