Etro není jen o číslech a programátorském kódu. Při tvorbě e-shopu se Vám individuálně věnují naši pracovníci. Kteří? Podívejte se. 


 

Musíme se pochválit: jsme malá, šikovná firma. Ale pro více informací klikněte sem.


 

Přijeďte na návštěvu - můžeme probrat Vaše plány na zbohatnutí pomocí internetu a poradit nad šálkem kávy.


 

Naše firma

Hlavním posláním e-shopů Etro je přinášet klientům individuální komplexní řešení pro e-commerce (logistika, marketing a obchod). Náš software jsme začali vyvíjet v roce 2005 pro potřeby firmy Lipis.cz, která provozuje několik specializovaných e-shopů.
 
 V roce 2010 jsme realizovali první zakázku pro externího klienta a tím jsme odstartovali prodej e-shopů a softwaru souvisejícího s prodejem v internetovém obchodě. Od této chvíle se počet našich zákazníků rozrůstá a to zejména v našem regionu. Při realizaci zakázky preferujeme osobní setkání, které dá budoucí společné práci na eshopu pevný základ.
 
 Mimo tvorbu internetového obchodu vyvíjíme i jiné druhy aplikací (php, C#, JS). Internetový marketing a webové stránky tvoříme ve velmi úzké spolupráci s firmou Gappa.cz. V případě, že jsme Vás zaujali, neváhejte nás navštívit v naší kanceláři v Olomouci na Chválkovické ulici.