Shopů máme více! Každému vyhovuje jiné řešení: někdo chce nabízet pár unikátních produktů, jiní potřebují velkoobchodní eshop. Klikněte a zjistíte více...


 

Vy ještě nemáte web? Není třeba panikařit, napravíme to. A pokud již web máte, vždy je možnost posunout Vaši prezentaci o kus dál...


 

Eshopy

Varianty internetových obchodů

LITE eshopy

Hledáte levný a přesto kvalitní eshop? Přesně pro Vás máme produkt LITE eshop. Za velice nízké pořizovací náklady nabízíme plně funkční eshop s webovou administrací, který je připraven přinášet Vám nové zákazníky a realizovat objednávky.

Neplaťte tedy za silné administrační nástroje, dokud je nepotřebujete. Jakmile Vám přeroste počet objednávek přes hlavu, je možné LITE eshop jednoduše povýšit a Vy získáte mocné administrační rozhraní, ve kterém je možné vyřídit stovky objednávek za den.

Výkonné eshopy = smartemplate

Chcete moderní eshop za rozumnou cenu? Nehodláte se omezovat funkčností a pro Vaše zákazníky chystáte nejvyšší komfort? Potřebujete všechny vymoženosti marketingu?

Nachystali jsme SMARTEMPLATE, eshop, který Vás v ničem neomezuje. Máte k dispozici všechny moderní funkce eshopu a to za rozumnou cenu. Objednávky můžete spravovat v desktopové aplikaci, která umožnuje řešit i stovky objednávek denně.

Nízké počáteční náklady jsou zajištěny sofistikovaným systémem na tvorbu designu, díky němuž je vytvoření eshopu ukončeno ve chvíli, kdy je dokončen grafický návrh.

Eshopy na míru

Pokud Vám nevyhovují designové možnosti SMARTEMPLATE, pak pro Vás vytvoříme řešení na míru. Vyšší cena je vyvážena originalitou eshopu a funkčností vytvořenou přímo pro Vás.

AdES - Administrace Etro Shopu

Seznamte se: toto je AdES

Administrace e-shopu

Díky administraci můžete vyřizovat a upravovat objednávky, automaticky odesílat Vaše objednávky dodavatelům, spravovat reklamace, faktury, slevové kupóny, produkty na Vašem eshopu, Váš sklad a spoustu dalšího. Ve zkratce: AdES je vše, co potřebujete k ovládání internetového obchodu.

Adnimistrace e-shopu AdES

Co naše eshopy umí

Neomezené množství produktů a kategorií
3 typy listingu (seznam, miniatury, katalog)
Varianty produktů (např. různé barvy totožného produktu)
Zákaznická sekce
Slevové skupiny zákazníků, různé cenové hladiny
Libovolná doprava, platba bankovním převodem, hotově, dobírkou
Třídění produktů dle parametrů
B2B / B2C / C2C